FOTO Trei pizzerii au fost închise de Protecţia Consumatorilor. În ce mizerie erau preparate produsele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei pizzerie din Constanţa au fost închise de comisarii de la Protecţia Consumatorilor după ce au fost descoperite mai multe nereguli, printre care produse expirate, neetichetate, alimente ţinute în condiţii improprii şi spaţii neigienizate.

La cele trei spaţii: două pizzerii Evo din municipiul Constanţa şi la pizzeria OK, comisarii au găsit salam mucegăit, produse expirate chiar de o lună, alimente ţinute în condiţii improprii. În urma neregulilor descoperite, reprezentanţii CJPC au decis oprirea temporară a activităţii la cele trei pizzerii.

„Pentru cele trei locaţii s-a luat măsura opririi temporare a prestării de servicii pentru următoarele deficienţe: proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea umană, spaţii de depozitare neigienizate cu deficienţe majore, folosirea de ingrediente cu potenţial periculos asupra sănătăţii umane, deficienţe majore cu privire la etichetarea produselor, produse expirate”, a declarat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Controlul a fost făcut în urma unor sesizări.

pizzerii inchise de opc
pizzerii inchise de opc

Pe aceeaşi temă:

Mizerie şi ustensile vechi şi ruginite la Cofetăria Dumy. Unitatea a fost închisă de Protecţia Consumatorilor

Ciocolată cu viermi la Auchan. Lotul a fost retras de la vânzare, iar Protecţia Consumatorilor nu va aplica nicio sancţiune

VIDEO Imagini din „bucătăria” unde se prepară gogoşile vândute pe plajă. Protecţia Consumatorilor a chemat poliţia

Nereguli grave descoperite de Protecţia Consumatorilor la un restaurant. „Un gândăcel îngheţat, rupt de familia lui”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite