FOTO Bărbat lovit pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa. Accidentul s-a produs la intersecţia cu strada Nicolae Iorga.

UPDATE Poliţia Rutieră a emis comunicat la ora 22.50, în care precizează cum s-a produs accidentul: „În data de 17 mai, în jurul orei 16.50, M. E. (femeie, de 21 ani, din Constanţa) a condus un autoturism, pe bdul. Lăpuşneanu din Constanţa, dinspre str. I.L. Caragiale către bdul. Tomis şi ajungând la trecerea pentru pietoni prevăzută cu indicator şi marcaj rutier, amplasată după intersecţia cu str. Nicolae Iorga, pe banda 3, a surprins si accidentat pe V. B. (bărbat, de 62 ani, din Constanţa), care s-a angajat în traversarea străzii, din partea dreaptă a conducatorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.“

Bărbatul în vârstă traversa regulamentar bulevardul, fiind lovit chiar pe marcajul pietonal de un Volkswagen cu numărul de înmatriculare CT 22 AVO.

La volan se afla o tânără (din imagine), care l-a izbit pe pieton, săltându-l în aer. Bărbatul a căzut pe parbrizul maşinii, spărgându-l, apoi a fost aruncat câţiva metri de trecerea de pietoni.

Un echipaj de Ambulanţă a sosit la faţa locului, luând victima şi transportând-o la spital. Poliţia Rutieră a sosit pentru cercetări. Şoferiţa a fost pusă să sufle în etilotest.

Intersecţia nesemaforizată este extrem de periculoasă, fiind printre cele cu potenţial ridicat de accidente. Zona este periodic scena unor evenimente rutiere soldate cu pagube materiale şi victime.

Riscul este cu atât mai mare cu cât trecerea de pietoni deserveşte nu mai puţin de 5 şcoli: Liceul de Telecomunicaţii, Liceul Sportiv, Colegiul de Arte, Şcoala nr. 42 şi Universitatea Andrei Şaguna.

Traficul este dirijat dimineaţa de un echipaj de Poliţie Locală, care însă se retrage după ora 8, când elevii intră la ore. Restul zilei este o competiţiei între şoferi şi pietoni, pentru traversarea bulevardului, care se face în condiţii extreme.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite