Fetița legată cu lanţul de pat, subiect de reportaj pentru o televiziune germană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă a unei televiziuni din Germania a sosit la sediul Adevărul Constanţa pentru a cere ajutorul reporterilor pentru realizarea unui reportaj care o avea în prim plan pe fetiţa de 13 ani, legată cu lanţul de patul băieţelului de 10 ani care avea să-i devină soţ.

Herbert, George şi Laura au vrut să stea de vorbă cu rudele celor două mame: Rubie Cerchez, mama băiatului, şi Atige Salim, mama fetiţei de 13 ani. De asemenea, reporterii au vrut să afle mai multe despre obiceiurile ţigăneşti care stau la baza unor astfel de schimburi între părinţi.

Colegii din Germania au fost însoţiţi de un reporter Adevărul Constanţa la casa lui Rubie Cerchez, de unde a evadat micuţa. Au fost surprinşi să vadă cât de uniţi sunt romii. De copiii rămaşi acasă, după ce Rubie a fost reţinută, au grijă foştii socri ai femeii. Tatăl copiilor, din spusele bunicilor, este plecat în străinătate să câştige un ban. Tot ei spun că au ajutat-o cu bani pe Rubie să construiască locuinţa de la marginea comunei Valu lui Traian.

Sub pretextul că s-a săturat să se vadă la televiziuni, familia lui Rubie a refuzat să fie filmată. Socrii femeii au stat însă de vorbă civilizat cu echipa de televiziune din Germania. Au susţinut însă versiunea mamei fetei: a fost legată de pat să nu mai fugă la Constanţa după mama ei, nu pentru că fusese promisă fiului lui Rubie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite