Femeie găsită moartă în pădurea din apropierea Mănăstirii Peştera Sfântului Andrei din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cişmeaua Mihai Eminescu din pădurea de la Ion Corvin, Constanţa Sursa dobrogealive.ro
Cişmeaua Mihai Eminescu din pădurea de la Ion Corvin, Constanţa Sursa dobrogealive.ro

O femeie a fost găsită moartă în pădurea de la Ion Corvin, judeţul Constanţa. Localitatea este vestită pentru Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei, renumit loc de pelerinaj, aflată în imediata apropiere.

UPDATE „La data de 18 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Băneasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în zona unei cişmele, în comuna Ion Corvin, ar fi o persoană decedată.

Conform primelor cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în bazinul de colectare a apei de la cişmeaua Mihai Eminescu, se află trupul neînsufleţit al unei femei.

Poliţiştii Secţiei 8 Rurală Băneasa efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii cadavrului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.“, a transmis Poliţia Constanţa, la solicitarea „Adevărul“.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Femeia a fost descoperită moartă în cişmeaua de lângă mănăstire, cişmea cunoscută sub numele de „Mihai Eminescu“, în semn de omagiu pentru poetul naţional.

Descoperirea a fost făcută la finele săptămânii trecute, dar Poliţia a anunţat abia miercuri, 24 noiembrie, despre acest caz, la solicitarea „Adevărul“.

Surse apropiate anchetei afirmă că femeia a murit înecată. Necropsia a fost deja efectuată.

De asemenea, sursele susţin că încă nu se cunoaşte identitatea victimei.

Localnicii spun că femeia moartă era tânără, goală, îmbrăcată doar cu un palton. Ea ar proveni din Iaşi şi ar fi avut vârsta de 35 ani.

Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei este un loc renumit de pelerinaj, mai ales la praznicul de la 30 noiembrie.

Cazul a stârnit deja panică în comunitate şi sunt deja zvonuri despre o altă victimă găsită în zona Negureni. Poliţia infirmă însă acest lucru. 

Pe aceeaşi temă: 

Moartea lui Vlăduţ, cazul ciudat al copilului dispărut din Constanţa care i-a băgat în ceaţă pe procurori. De 12 ani, criminalul e de negăsit 

Printre anchetati in cazul baietelului mort in padurea Niculitel - o femeie

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite