Farul dă cadou fiecărui nou-născut din Dobrogea. Botezul Regelui Hagi: „Să fie farist de mic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Farul Constanța a demarat o inițiativă pentru nou-născuții din Dobrogea: fiecare bebeluș va primi un cadou din partea clubului, urmând ca fiecare copil să primească și „botezul“ prin care să devină farist.

Gheorghe Popescu a botezat deja primul farist FOTO Clubul Farul Constanța
Gheorghe Popescu a botezat deja primul farist FOTO Clubul Farul Constanța

Cadoul Farului constă în body-uri personalizate cu însemnele clubului, cu inscripția „Farist de mic“. 

Clubul Farul Constanța, condus de Gheorghe Hagi, a anunțat că prin proiectul „FARIST de mic“, echipa de fotbal din Constanța va oferi, în urma unui parteneriat încheiat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, body-uri personalizate cu însemnele clubului, urmând ca fiecare nou născut să primească și „botezul“ prin care să devină farist.

Gheorghe Popescu a mers deja la Maternitatea din Constanța cu cadouri pentru bebeluși. 

Povestea celui mai iubit club din Dobrogea a început acum mai bine de 100 de ani, în 1920. De atunci, s-a dezvoltat prin fiecare dintre cei care au pășit, măcar o singură dată, pe terenul sau în tribunele stadionului unde s-au scris toate amintirile. 

Indiferent de eșalon, indiferent de succese, dezamăgiri, regrete sau împliniri, Farul a fost mereu, pentru toți dobrogenii, clubul din care toți au simțit că fac parte. A fost apoi și o datorie nescrisă pentru fiecare farist, tânăr sau bătrân, să-și spună propria poveste, trăită în spiritul alb-albastru al Farului, o «moștenire» pe care să o transmită mai departe. Și mai departe din nou și din nou pentru ca următoarea generație alb-albastră să-și trăiască la rândul ei propria poveste faristă. Acum, și din acest motiv, considerăm că este și datoria noastră de a ne implica în formarea noilor generații de fariști!“, explică reprezentanții clubului.

Gheorghe Hagi, antrenorul Farului Constanţa și „Regele“ fotbalului românesc, şi-a început cariera fotbalistică la acest club, însă marele sportiv din Constanța a ales ulterior să-și facă o academie de fotbal la Ovidiu. În anul 2021, cele două echipe ale Constanţei, Viitorul Constanţa şi Farul Constanţa, au fuzionat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite