Explozie la Petromidia. Câţi răniţi sunt şi care e starea lor: o persoană a suferit arsuri pe 45% din suprafaţa corpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari 2 iulie 2021 FOTO Inquam Photos / Costin Dinca
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari 2 iulie 2021 FOTO Inquam Photos / Costin Dinca

Şase victime au fost înregistrate până în acest moment în urma exploziei şi incendiului de la Rafinăria petromidia. Elicopterul SMURD a transportat la spital o persoană cu arsuri pe 45% din suprafaţa corpului.

UPDATE  Referitor la victimele preluate de UPU Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Ministerul Sănătăţii face următoarele precizări:

„Au fost preluate la UPU Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa un număr de 2 victime cu arsuri. Din prima evaluare, este vorba despre 2 persoane cu vârsta în jurul a 50 de ani, 1 persoană cu arsură pe 40% din suprafaţa corporală, grad II A/II B, şi 1 persoană cu arsură pe 35% din suprafaţa corporală, grad II A/II B.”

Conform ISU Dobrogea, în urma exploziei au rezultat şase victime, una are arsuri pe 45% din suprafaţa corpului şi a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital, una cu arsuri la nivelul feţei transportată la spital, una cu traumatism membru inferior, una cu traumatism lombar transportată la spital, una cu arsuri minore şi una persoană dispărută.

Şi ultimele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

Intervenţia pompierilor continuă la Năvodari, fiind în continuare pericol de explozie.

Oficialii Rompetrol au transmis că au înregistrat „un incident” în cadrul instalaţiei de hidrofinare petrol motorină (HPM).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite