EXCLUSIV Noua piesă a Alexandrei Stan, lansată astăzi, este deja pe locul 1 în clasamentele germane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinionul Alexandrei Stan pare să fi trecut. Noua ei melodie interpretată alături de trupa "Follow your Instinct" a ajuns pe locul 1 în topul iTunes Germania chiar în ziua lansării.

La fix două luni de la bătaia încasată de la Marcel Prodan, Alexandra Stan face senzaţie cu o piesă scrisă tot de fostul ei impresar. "Baby, It's OK" Melodia a fost produsă de B.O.M.B (David "Bubu Styles"Ritter, Patrick "Orange" Greska, Rainer Wetenkamp), dar versurile şi muzica poartă şi semnatura lui Marcel Prodan şi a lui Andrei Nemirschi. Mixajul nu a mai fost făcut de Studioul lui Prodan, ci de către unul din Los Angeles. 

Videoclipul piesei a fost filmat pe o plajă exotica din Marbella, Spania. Alături de trupa de rapperi germani şi Alexandra, în clip mai apare o blondă. Interesant este şi că piesa a fost înregistrată de Alexandra Stan înainte de scandalul în care a fost implicată. Solista din Constanţa avea programat un concert în Spania chiar în ziua în care a fost internata în spitalul Medgidia. 

Marcel Prodan va lua un procent din vânzările realizate cu acest nou hit. Şi după cum a început să cucerească deja clasamentele, fostul impresar are numai de câştigat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite