Este militar în Afganistan şi face furori cu piesa Deliei „Ce are ea“. Solista şi acompaniatorul ei sunt într-o unitate de elită a Armatei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretarea unei piese de-a Deliei face furori pe internet. „Ce are ea“ este cântată cu patos de Elena Croitoru, fruntaş în Armata Română, care face parte din trupele române aflate în Afganistan.

Elena Croitoru este din Constanţa şi se află la prima ei misiune în Afganistan. Ea a absolvit Liceul industrial nr. 4 (actualul Colegiu Tehnic Tomis) din Constanţa, apoi a urmat o şcoală postliceală sanitară.

Cel care o acompaniază la orgă şi la voce este colegul ei, maiorul Iulian Gemanariu, împreună cu care a înregistrat mai multe cântece şi colinde pentru cei aflaţi în misiune.

Ambii fac parte din vestita unitate de elită a Armatei Române - Rechinii Albi, aşa cum sunt cunoscuţi militarii din Batalionul 341 Infanterie Topraisar din judeţul Constanţa.

„Sunt la prima mea misiune. A fost o provocare şi întotdeauna mi-a plăcut să tind mai sus. O misiune mă va împlini ca soldat, ca militar. Faptul c-am reuşit cred că poate da curaj tuturor colegilor mei“, spune Elena într-un clip postat recent pe pagina de Facebook a MApN.

Rechinii Albi sunt la final de misiune în teatrul de operaţiuni aflat la 3.000 kilometri depărtare de ţară, urmând ca la începutul lui martie să raporteze, la festivitatea de întoarcere acasă, în Piaţa Ovidiu din Constanţa: „Afganistan, misiune îndeplinită!“. 

Pe aceeaşi temă: 

Patru militari români au fost răniţi duminică în timpul unei misiuni în Afganistan

Comemorarea unui erou: Cinci ani de la moartea Rechinului Drăguşanu VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite