Elicopter întors din drum pentru răniţii de la Tuzla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei răniţi în accidentul aviatic de la Tulza, Daniel Bălăşeanu, Marius Nazare şi Liviu Antim au fost transferaţi către spitalul militar din Capitală.

Pentru transportul lor, conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor a decis întoarcerea unui elicopter al unităţii speciale de aviaţie, care se ducea spre Iaşi.

FOTO EXCLUSIV / Catastrofă aviatică la Tuzla: 11 oameni au murit, iar alţi 3 sunt grav răniţi

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

GALERIE FOTO CU PRELUAREA SUPRAVIEȚUITORILOR DE ELICOPTERUL MAI

Elicopterul a aterizat în jurul orei 20.00 în curtea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră. „Efectuasem o cursă Iaşi –Bucureşti şi ne întorceam spre bază. Deasupra Urziceniului ni s-a cerut să venim spre Tuzla sau Constanţa, în funcţie de locul unde puteam ateriza. Transferul către Bucureşti va dura aproximativ o oră“, a declarat Ion Colcigianu, comandantul unităţii speciale de aviaţie Tulcea.

Prima ipoteză în catastrofa aviatică de la Tuzla: eroare de pilotaj

Supravieţuitorii tragediei aviatice au fost transferaţi la Spitalul Militar din Capitală

„Am preluat trei pacienţi. Doi sunt stabili însă cel de-al treilea are arsuri pe 90 la sută din corp, este inconştient şi este ventilat mecanic. Pronosticul în ceea ce îl priveşte este extrem de rezervat“, a precizat Diana Cimpoieşu, şeful SMURD Iaşi.

UPDATE: "Subfinanţarea armatei este vinovată moral pentru tragedia aviatică de la Tuzla", au spus militarii timişoreni în rezervă

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite