Elev reţinut pentru şantaj. A vrut să schimbe conducerea liceului printr-un e-mail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevul (17 ani) a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a decis ca următoarele 60 de zile să fie plasat sub control judiciar.

În urmă cu aproape două săptămâni, un elev de 17 ani a trimis un e-mail către o unitate de învăţământ din municipiul Constanţa, „prin care ar fi constrâns conducerea instituţiei să îşi prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date şi informaţii personale pe care acesta le-ar fi obţinut în mod ilegal”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

Marţi, 19 mai, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti, la o adresă la care a fost identificat elevul care a trimis e-mailul.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut, iar miercuri, 20 mai a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis ca elevul să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Pe aceeaşi temă:

Aplicaţia românească ultra-inteligentă care te fereşte de Covid-19. Funcţională de două luni, este ignorată total de statul român: „E dezvoltată în întregime de noi“

Arhiepiscopia Tomisului repetă slujba de Înviere. Credincioşii sunt chemaţi să ia, din nou, Lumină



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite