Elena Udrea a lipsit de la inaugurarea unui complex hotelier din Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complexul din Năvodari se întinde pe 7 hectare.
Complexul din Năvodari se întinde pe 7 hectare.

Ministrul Turismului Elena Udrea s-a lăsat așteptată la deschiderea complexului Maria Regia Residence al senatorul PSD Nicolae Moga și a fostul prefect de Brăila, Mihai Manea.

Deși a confirmat prezența, Elena Udrea nu a mai ajuns la Năvodari pentru a tăia panglica de inaugurare.„Poate s-a speriat de câtă lume e aici!“, a fost replica senatorului Moga.

Lucrările la  complexul din Năvodari au demarat în anul 2001 și au înghițit până în prezent 35 milioane de euro. „Sunt bani pe care sper ca în măcar 10 ani să îi amortizăm“, a declarat senatorul Nicolae Moga.

Îmbrăcat într-o ținută lejeră și putând fi confundat ușor cu un turist, Moga a fost ghid la deschiderea oficială, prezentând complexul întins pe 7 hectare. Primarul orașul Năvodari, Nicolae Matei,directorul Gărzii Financiare, Cristian Radu, precum și senatorul PDL Mircea Banias s-au aflat printre invitați.

Senatorul PSD Nicolae Moga a fost ghid la prezentarea complexului.

Senatorul PSD Nicolae Moga a fost ghid la prezentarea complexului.

Mihai Manea a spus că acest complex va fi deschis tot timpul anului, printre facilități numărându-se un centru spa, cluburi, săli de conferințe.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite