După ce au aflat că sunt pozitivi, doi bolnavi de COVID-19 au mers cu taxiul la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi nu au mai avut răbdare să vină ambulanţa şi să fie transportaţi conform protocolului. Procurorii îi acuză acum de infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa transmite că organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secţiei 1 Poliţie Constanţa efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, într-o cauza înregistrată la 07.04.2020 ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie.

„Ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care două persoane, cărora le-a fost comunicat că sunt confirmate cu COVID19, s-au deplasat la sediul unităţii spitaliceşti din municipiul Constanţa cu un taxi, încălcând astfel măsurile de carantină”, spun procurorii.

În judeţul Constanţa sunt în acest moment 124 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, conform situaţiei prezentate joi, 9 aprilie, ora 13.00 de Grupul de Comunicare Strategică.

Pe aceeaşi temă:

Oameni „suspecţi“ surprinşi pe plaja de la Mamaia. „Povesteau la telefon cum e în carantină în timp ce adunau scoici“

Inspectoratul Şcolar solicită agenţilor economici să doneze echipamente IT pentru ca elevii din judeţ să poată urmări cursuri online



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite