Doi tineri au murit într-un accident produs în Mihail Kogălniceanu. Cel vinovat de tragedie nu avea permis de conducere

0
Publicat:

Doi tineri au murit marţi seara, pe DN 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, într-un  accident rutier.

Doi tineri au murit Arhivă Adevărul
Doi tineri au murit Arhivă Adevărul

Marian Nicolae C, din Hârșova, județul Constanța, care urma să împlinească 22 de ani la 11 februarie, și Marian Ionuț. P, de 20 de ani, din comuna Pantelimon, sat Călugăreni, județul Constanța au murit în accidentul care a avut loc marți seara. 

Impactul s-a produs între un autoturism, condus de tânărul de 20 de ani, şi un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 56 de ani. „Ambele vehicule ar fi circulat în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier au decedat conducătorul auto şi un bărbat, de 21 de ani, pasager în autoturism", a transmis miercuri IPJ, printr-un comunicat de presă.

Bărbatul aflat la volanul ansamblului rutier a fost testat cu aparatul etilotest şi cu cel drug-test, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezenţă a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Din verificările efectuate a rezultat că şoferul autoturismului nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite