Distracţie pe litoral: Show aviatic la Costineşti GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puhoi de turişti în staţiunea tineretului. Gradul de ocupare este de peste 80 la sută, iar distracţia de sâmbătă s-a mutat pe plajă. Pensiunile de la intrarea din staţiune nu mai au locuri de cazare.

Citeşte şi:
Saturn şi Venus, staţiuni moarte
Marşul muncitoresc a deschis sezonul estival GALERIE FOTO


Vremea frumoasă i-a scos pe tineri în faţa penisunilor la grătare şi la bronzat. În staţiune se circulă bară la bară, iar pe plajă tinerii dansează, îşi fac  fotografii, mănâncă mici sau se joacă cu mingea. O atmosferă similară celei din vârf de sezon. Magazinele şi terasele sunt deschise, iar cele mai mari vânzări se fac la bere. Şi pentru a întregi atmosfera de sezon, pe faleză comercianţii au scos la vânzare găletuşe de plastic, prosoape de plajă, bărci pneumatice, costume de plajă. Lângă ei, câţiva tineri prezintă bijuterii hand made şi celebrele tricouri de rockeri care făceau odată furori în staţiunea tineretului.

Pe mare au fost scoase hidrobicicletele, iar clienţi sunt din belşug. Cei mai curajoşi s-au avântat şi în apa mării, deşi la Costineşti vântul dă de furcă turiştilor.

La ora prânzului, un inedit show aviatic a început pe cerul staţiunii. Acrobaţiile au lăsat cu gura căscată tinerii de pe plajă.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite