Denis Alibec e combinat cu sosia Biancăi Drăguşanu din Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubita lui Denis Alibec. Foto: Arhivă personală
Iubita lui Denis Alibec. Foto: Arhivă personală

Fotbalistul lui Malines a făcut publică relaţia pe care o are de mai mult timp cu o roşcată focoasăVenit în România pentru vacanţa de iarnă, Denis Alibec le-a recunoscut prietenilor relaţia pe care o are de mai mult timp cu iubita sa, Elis.

Tânăra în vârstă de 19 ani a terminat Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu" din Medgidia, iar în prezent este angajata unei firme de lenjerie intimă.
Cei doi îndrăgostiţi se cunosc de mai mulţi ani, însă povestea lor de dragoste a început în timp ce fotbalistul era plecat în Belgia, acolo unde activează la formaţia FC Malines.
Chiar dacă îi despart câteva mii de kilometri se pare că iubirea dintre ei este mult mai puternică ceea ce i-a făcut să-şi oficializeze relaţia în pragul sărbătorilor de iarnă.
Şi pentru că internetul este cea mai bună alegere atunci când vrei să faci un anunţ, Denis a dezvăluit pe pagina lui de Facebook relaţia pe care o are cu focoasa roşcată, Elis.
Coincidenţă sau nu, gusturile atacantului seamănă izbitor cu ale fotbalistului Adrian Cristea, focoasa roşcată fiind o copie identică a Biancăi Draguşanu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite