Cultura din Constanţa, salvată pe „mess“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul simfonic va fi susţinut mâine, la ora 19.00
Concertul simfonic va fi susţinut mâine, la ora 19.00

Tinerii artişti încearcă cu orice preţ să salveze cultura din oraşul de la malul mării. În mesajele trimise pe chat, constănţenii sunt rugaţi să vină la un concert simfonic susţinut de Ziua Internaţională a Muzicii.

„Vă rog foarte mult să trimiteţi acest mesaj tutuor prietenilor din Constanţa!!! Este FOARTE important să avem sala plină!“, se scria în mesajul disperat al artiştilor din Constanţa. „Este singura noastră şansă de a demonstra importanţa culturii în Constanţa“, speră artiştii.

Adriana (17 ani) este elevă a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“ şi a primit mesajul de la o colegă. „L-am dat mai departe, cred că trebuie să acordăm o şansă culturii constănţene“, spune tânăra artistă.

Iubitorii artei sunt invitaţi mâine seara, la sala Teatrului de Operă, la ora 19.00. Concertul simfonic va fi susţinut de solistul Andrei Deleanu şi dirijatd e maestrul Radu Ciornei. În program sunt incluse uvertura operei „Flautul fermecat“, un concert pentru pian în Re major - Bach, dar şi „Simfonia a V-a“, de Ceaikovski.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite