Crimă în Portul Constanţa. Un muncitor din Vietnam a fost înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un conflict între doi cetăţeni vietnamezi a izbucnit în seara zilei de marţi, 2 octombrie, în Portul Constanţa. Cei doi erau angajaţi la o firmă de pe platforma portuară.

În urma conflictului spontan ce a izbucnit în jurul orei 22.00 între cei doi cetăţeni din Vietnam, unul dintre aceştia l-a înjunghiat cu un obiect ascuţit pe celălalt. Conform medicilor din cadrul Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, victima prezenta o plagă la nivelul abdomenului, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa.

„La data de 2 octombrie, în jurul orei 22.00, în incinta Portului Constanţa a avut loc un conflict spontan între doi cetăţeni din Vietnam, muncitori la o societate de pe platforma portuară. Unul dintre bărbaţi l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuţit pe celălalt, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cursul nopţii, victima în vârstă de 29 de ani a murit”, transmite IPJ Constanţa.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime l-au identificat pe bărbatul de 42 de ani care este bănuit de această agresiune.

„În cursul acestei zile ancheta va fi preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa care vor încadra fapta”, adaugă poliţiştii.

Pe ceaşi temă:

Hoţi prinşi în timp ce furau dintr-un tren. Poliţiştii au efectuat 24 de percheziţii şi 17 reţineri

Un TIR încărcat cu siliciu s-a răsturnat. Şoferul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite