Crima din Saturn, mărturie cumplită: „Am auzit țipetele, dar nu am intrat în camera lor“. Cum putea fi salvată Alina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce Alina își trăia ultimele clipe, într-o balta de sânge, în macabra cameră 17 a hotelului din Saturn, doi băieți care i-au auzit țipetele au venit la ușa unde Loredana își înjunghiase prietena cea mai bună.  

Alina visa sa devină polițistâ Sursa FB A.E.
Alina visa sa devină polițistâ Sursa FB A.E.

Colegii de muncă ai fetelor vorbesc cu groază despre cele petrecute în camera cu numărul 17. 

Sâmbăta spre duminică, în jur de ora 3.00, cei doi băieți care ocupau camera de vis a vis au auzit țipete, în macabra camera 17. 

Le cunoșteau pe Alina Elena Ciobanu și pe Loredana Atanăsoaie, pentru că lucrau cu ele în fiecare zi, așa că, în ciuda orei târzii, au mers să vadă ce se întâmplă. 

“Am bătut la ușa și ne-au spus că dorm. Adică doar una dintre ele a răspuns, am auzit doar o voce, așa că ne - am dus să ne culcăm, a fost liniște, până dimineața” au declarat tinerii, care acum regreta amarnic că nu au intrat în camera unde Alina își trăia ultimele clipe, însă nici prin cap nu le-a trecut că s-a întâmplat ceva atât de grav. Intervenția lor ar fi putut face, poate, diferență dintre viață și moarte pentru Alina, ținând cont de faptul că Loredana avea să declare ulterior că Alina a agonizat 30 de minute, înainte să își dea sufletul. 

A doua zi, totul părea să fie normal, povestesc colegii, cu excepția faptului că nu au mai văzut-o pe Alina. 

“Eram obișnuiți că dimineața să o găsim în fata hotelului, ori matura, ori o găseam la o pauza de țigară. Loredana însă, a venit la masa, s-a comportat normal.  S-a dus la munca,  vorbea cu fetele că de obicei” mai povestesc băieții, îngroziți de sângele rece de care a dat dovada tânără pe care o știau, mai ales că după crima, Loredana a avut și prezenta de spirit să își spele hainele și să le pună, afară, pe balcon, la uscat. 

Duminică, la ora 11, totul a ieșit la iveală. Șefii hotelului unde erau angajate prietenele au început să își facă griji pentru absența Alinei și tot atunci polițiștii, care luaseră în calcul că fata găsită ghemuită sub o banca să fi fost cineva care lucra de sezon pe litoral, au venit la hotel. 

Atunci au aflat și colegii ce a pățit Alina, iar Loredana s-a numărat încă din start printre suspecții de crimă. 

Toate încercările ei de a-și asigura un alibi au eșuat. Vorbise cu Sergiu, iubitul Alinei pe telefon și îi spusese că l-a părăsit,  că nu îl iubește și că Alina că plecat din camera de hotel spre Vaslui. Trimisese mesaje și de pe telefonul victimei, tot lui Sergiu, în care îi spunea, în numele Alinei, că l-a înșelat și că ar trebui să-și găsească pe cineva mai bun. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite