Constanţa: Valuri de turiști de 1 Mai la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe un soare puternic şi la temperaturi de 22 de grade Celsius, turiştii au făcut plajă și chiar baie. Numărul turiștilor veniți la mare a luat prin surprindere chiar și hotelierii, care deja nu mai au locuri de cazare.

Citeşte şi:
Marşul muncitoresc a deschis sezonul estival GALERIE FOTO
Cum au ajuns la mare, turiștii și-au întins prosoapele pe nisip. Milena (31 de ani) şi Alin (33 de ani) sunt din Olt şi au deja un ritual bine stabilit când ajung în staţiune. „Ne cazăm la căsuţa unui unchi şi apoi fugim pe malul mării. Am avut parte de vreme frumoasă şi am făcut o baie... de soare“, spune ea râzând.

Cei mai curajoşi s-au încumetat să se arunce în mare, chiar dacă temperatura apei nu a depăşit 9 grade Celsius. Sezonul de îmbăiere se deschide abia peste o lună, dar asta nu pare să conteze pentru Alex (25 de ani) din Piteşti. În aşteptarea prietenilor săi, el a făcut prima baie în mare din acest an. „Nu ratez niciun prilej de a veni la mare“, spune tânărul.

Cristiana (27 de ani) şi Cristian (27 de ani) sunt din Bucureşti şi au venit de 1 Mai la mare pentru petrecerile din cluburile de pe litoral. „Mergem în seara asta în club, să ne distrăm. Cu siguranţă şi mâine seară tot în club ajungem“, spun bucuroşi tinerii.

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite