Constanţa: Update: Doi bărbaţi cu cagule au jefuit o casă de pariuri din Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni sunt în alertă după ce doi bărbaţi mascaţi cu cagule au intrat marţi  noaptea în incinta unei case de pariuri din Mangalia, Stanleybet şi l-au ameninţat pe casier cu un pistol. Tâlharii au plecat cu 7000 lei.

Deşi unitatea era dotată cu sistem de alarmă, butonul de panică nu a fost apăsat decât după ce hoţii au plecat.

Comandantul Poliţiei Mangalia, comisarul şef Nicolae Pescaru, a declarat că s-a format deja un cerc de suspecţi. El a precizat că furtul a durat mai puţin de două minute şi până au ajuns poliţiştii şi agenţii firmei de pază la locul faptei hoţii plecaseră.

Anchetatorii cred că pistolul cu care gestionarul spune că a fost ameninţat este fals. "Ne-a spus despre un pistol argintiu. Din descriere pare a fi de jucărie" a spus Nicolae Pescaru. Criminaliştii au revenit azi dimineaţă la casa de pariuri pentru a cerceta din nou locul faptei, în eventualitatea că ar descoperi probe pe care nu le-au remarcat azi noapte, din cauza întunericului.

Firma a mai fost prădată de hoţi şi în urmă cu un an iar autorii sunt necunoscuţi. La acea dată valoarea prejudiciului a fost de aproximativ 10.000 lei.

Vom reveni cu amănunte.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite