Constanţa: Romanticii au ieşit să admire marea îngheţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Constanţa e îngheţată la minus 15 grade Celsius, cei îndrăgostiţi de mare au ieşit să admire peisajul hibernal de la cazino.

Citeşte şi:

Braşov: Tren deraiat la Malnaş Băi

Operatorii privaţi de transport şi-au anulat cursele în ţară

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU MAREA ÎNGHEŢATĂ

Constănţenii au ieşit astăzi la plimbare pe faleza care a fost scăldată de razele soarelui. Oamenilor nu le-a păsat de ger. Au venit să admire stabilopozii poleiţi de gheaţă. Şi gardul care mărgineşte faleza este încărcat de ţurţuri, iar peisajul e impresionant. „Am venit să ne plimbăm, să vedem marea. E frumos, e soare, e o zi potrivită pentru plimbare. Ce dacă e frig. Nu contează! Nouă ne place“, au spus Maria şi Filaret Platon.

Dumitru Anghel a venit azi-dimineaţă să facă fotografii. E navigator, aşa că e legat sufleteşte de mare. „Deocamdată nu a îngheţat pe aici, pentru că temperaturile au scăzut de doar două zile şi sunt şi valuri. E frumos. Probabil că dacă ar îngheţa în fiecare an n-ar mai fi spectaculos, dar aşa, fiindcă se întâmplă destul de rar, oamenii sunt impresionaţi“, a declarat constănţeanul. Mihai şi Elena Bobocea ies la plimbare pe faleză în fiecare săptămână.

Astăzi e o zi superbă, chiar avem ce vedea. Noi iubim marea în orice anotimp. E superbă. Ne place să mergem şi pe plajă, fiindcă e liberă şi putem aduna scoici în linişte“, spun cei doi constănţeni. În Portul Tomis, la mal au apărut primele bucăţi de gheaţă formate din apa mării, aşa că este posibil ca în zilele următoare marea să îngheţe de-a binelea. Ambarcaţiunile rămase pe luciul apei au fost ţintuite de sloiuri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite