Constanța: Agenții economici de pe litoral vor plăti taxă de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La propunerea Asociației „Litoral - Delta Dunării“, toți agenții economici din stațiunile de pe litoral vor plăti o taxă locală de  promovare. Taxa va fi administrată chiar de asociație.

La  Mamaia, a avut  loc  o întâlnire a membrilor Asociației „Litoral - Delta Dunării“ cu hotelierii  de pe litoral pe tema importanței promovării stațiunilor românești, în contextul economic al crizei care afecteaza circulația turistică locală în condițiile promovării agresive a litoralului bulgăresc. Discuțiile s-au centrat pe organizarea evenimentelor pentru deschiderea sezonului pe data de 1 mai.

„Operatorii privați din turism trebuie să înțeleagă că este esențial să se implice direct în promovarea unei destinații, prin parteneriat public-privat, pentru că nu ne mai putem permite să cerem și să așteptăm, an după an, sprijinul statului sau pe cel al autorităților locale“, a declarat Corina Martin, președinte al Asociației „Litoral - Delta Dunării“.

Astfel, prin introducerea taxei de promovare se poate constitui un buget dedicat exclusiv promovării destinațiilor de pe litoral.

„Este momentul ca și structurile de alimentație publică, cluburile, operatorii de agrement să contribuie la eforturile noastre de promovare, aceștia nefiind membri ai unui patronat hotelier, dar beneficiind de efectele campaniilor noastre”, a concluzionat Corina Martin. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite