Comisarul-şef Dănuţ Pisică a încetat din viaţă la doar 48 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumitul poliţist constănţean avea 48 ani şi conducea Poliţia Municipiului Constanţa, din postura de adjunct al comandantului Emilian Pîrvu.

Neptun TV relatează că Dănuţ Pisică a fost adus sâmbătă seara la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, în stare critică. Inima lui încetase să bată, iar Salvarea reuşise să îl resusciteze după o oră de manevre.

Dănuţ Pisică a rămas conectat la aparate, în Secţia de Terapie Intensivă, dar a mai supravieţuit până duminică după-amiază. În ziua de 17 februarie, în jurul orei 16, decesul lui a fost pronunţat. 

Catafalcul este depus la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa. Comisarul-şef Dănuţ Pisică va fi înmormântat marţi, 19 februarie.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei. „Poliţia constănţeană va fi mai săracă fără poliţistul Dănuţ Pisică“, au declarat colegii săi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comisarul-şef era un specialist recunoscut nu doar ca bun profesionist, ci şi ca om.

Fiica sa cea mare, Dana, este unul dintre cele mai valoroşi elevi pe care i-a dat învăţământul constănţean.

Absolventă a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, Dana Pisică excela la toate materiile, făcând parte din loturile judeţene la olimpiadele naţionale şi din echipa NASA a liceului. Ea este studentă în anul I la Facultatea de Medicină a Universităţii Carol Davila Bucureşti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite