Centrul Constanţei, blocat la sfârşit de săptămână. Unde vor fi evenimentele de Ziua Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa arhivă
Sursa arhivă

Primăria Constanţa anunţă că atât cei mici, cât şi cei mai mari locuitori ai Constanţei vor avea parte de o minivacanţă plină de evenimente.

„Două zile de petrecere îi aşteaptă pe cei mici, în Piaţa Ovidiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Deschiderea oficială are loc vineri dimineaţă, de la ora 10.00, cu Maratonul Copilăriei, iar apoi cei mici se vor distra alături de personajele lor preferate din desenele animate“, transmite Primăria Constanţa.

Poliţia Rutieră va lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: strada Mircea cel Bătrân la intersecţia cu strada Sulmona, urmând ca pe strada Marcus Aurelius să se circule pe ambele sensuri; strada Remus Opreanu (de lângă Direcţia Agricolă) la intersecţia cu strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989, pe strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989 se va circula dinspre strada Remus Opreanu spre Bulevardul Regina Elisabeta. Restricţiile de circulaţie se vor aplica în zilele de 1 şi 2 iunie, în intervalul orar 10.00-21.00.

Pentru cei mari, clubul Goblin a pregătit un sfârşit de săptămână cu muzică. Astfel că în datele de 1 şi 2 iunie, în intervalul orar 18.00-23.00, pe plaja Modern din Constanţa vor concerta, printre alţii, Paraziţii, Şatra Benz, Axon, Tranda. 

Afiş Ziua Copilului Constanţa Sursa Primăria

„Având în vedere că evenimentul se derulează pe plajă nu vor exista restricţii prea mari. Totuşi, se va lua măsura de blocare a accesului auto pe strada Lebedei (strada adiecentă locului în care se va desfăşura evenimentul) pe porţiunea cuprinsă între Tomis Marina Office şi bariera de acces pe plaja Modern. Blocarea se va realiza în zilele de 1 şi 2 iunie, în intervalul orar 12.00-23.00“, a comunicat Primăria Constanţa. 

La Vivo! e petrecere

„Pe 1 şi 2 iunie, VIVO! Constanţa vă invită într-o fabuloasă aventură a copilăriei în jurul lumii, a jocului de kendama cu OASE, a distracţiei personajelor din GAŞCA ZURLI şi a muzicii de dans cu Antonia. Surprizele sunt pregătite pentru toţi cei mici, dar şi pentru cei mari, de centrul comercial preferat al dobrogenilor, VIVO! Constanţa“, anunţă organizatorii.

În ziua de vineri, 1 iunie, sărbătoarea copilariei începe de la ora 10.00, când cei mici vor fi invitaţi să descopere continentele şi lumea înconjurătoare prin distracţie. În parcarea exterioară şi în interiorul mall-ului vor fi amenajate zone semnalizate pentru fiecare continent al lumii, unde copiii vor descoperi alături de părinţi diverse jocuri, activităţi, spectacole şi vor participa la concursuri tematice, specifice acestora. Animatorii şi promoterii costumaţi îi vor ajuta să intre în atmosfera de petrecere. Înainte de a porni în marea aventură fiecare copil va putea ridica Paşaportul de Explorator în Lumea Distracţiei de la biroul de informaţii şi va completa cu câte o ştampilă din fiecare continent pe care îl vizitează.

În ziua de sâmbătă, 2 iunie, de la ora 10.00, micii pasionaţi de kendama îşi vor putea demonstra talentul într-o competiţie a cărui invitat special va fi OASE. Sărbătoarea copilăriei va continua începând cu ora 17.00 în parcarea VIVO! unde va ajunge Gaşca Zurli, iar de la ora 18.00 Antonia va concerta pe aceeaşi scenă din parcarea centrului comercial. 

Pe aceeaşi temă: 

Programul Festivalului NEVERSEA 2018. Sunt puse în vânzare biletele de o zi

Copii aşezaţi la masa de Iftar. Cina tradiţională musulmană este specifică Lunii Sfinte a Ramazanului

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite