Pro TV anunţă competiţia sportivă „Ninja Warrior“ şi dă startul înscrierilor: ce presupune noul format

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ninja Warrior este un show în care concurenţii traversează un traseu cu foarte multe obstacole FOTO Pro TV
Ninja Warrior este un show în care concurenţii traversează un traseu cu foarte multe obstacole FOTO Pro TV

Pro TV confirmă că a achiziţionat licenţa formatului de televiziune „Ninja Warrior“, o competiţie sportivă asemănătoare revelaţiei „Exatlon“ de la Kanal D, şi anunţă că a dat startul preselecţiilor.

În premieră în România, show-ul va testa limitele fizice şi psihice ale concurenţilor, într-o cursă extremă în care emoţia va fi la un nivel greu de imaginat, anunţă reprezentanţii Pro TV, confirmând astfel informaţia prezentată săptămâna trecută de Paginademedia.ro. 

Telespectatorii vor avea parte de o competiţie dinamică, plină de adrenalină, o cursă în care forţa, rezistenţa, limitele duse la extrem şi emoţia vor fi elementele cheie, mai precizează Pro TV. 

„Ninja Warrior“ este un format de televiziune în care concurenţii traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama – o structură gigantică de oţel pe care doar adevăraţii războinici o pot cuceri după ce reuşesc să treacă de toate celelalte trasee.

Pentru a-şi adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiţi să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greşeală sau ezitare poate duce la eşec. Doar cel care va ajunge în vârf şi va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui va cuceri titlul suprem. 

Formatul, care este unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima dată în Japonia şi are amploarea unui eveniment sportiv de talie internaţională. Show-ul a fost produs până acum în 21 de ţări, printre care Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia şi Franţa.

Pro TV îi invită pe doritori la casting. Cei interesaţi se pot înscrie sunând la numărul 0743.890.823 sau direct pe site-ul postului.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite