Cât costă carnea de miel în pieţele din municipiul Constanţa. „Este un semnal bun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carne de miel în pieţele din Constanţa foto: RAEDPP
Carne de miel în pieţele din Constanţa foto: RAEDPP

În două pieţe din municipiul Constanţa a început comercializarea cărnii de miel. Până pe 23 aprilie, clienţii pot cumpăra în condiţii de siguranţă această carne.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat” (RAEDPP) Constanţa anunţă că a început comercializarea cărnii de miel în interiorul halelor de lactate din Piaţa Griviţei şi Piaţa Tomis III, din municipiul Constanţa.

Carnea provine de la ferme din judeţele Constanţa şi Tulcea, de la miei sacrificaţi în unităţi de abatorizare autorizate sanitar veterinar, iar preţurile sunt stabilite de către producătorii locali.

Vânzarea se face cu respectarea legislaţiei în vigoare, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat” Constanţa asigurând toate condiţiile de igienă şi siguranţă alimentară. De asemenea, medici veterinari de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa supraveghează în permanenţă vânzarea.

„Încă din prima zi avem producători care comercializează în cele două pieţe, preţul în acest moment fiind de 40 – 45 de lei negociabil/kilogram, ceea ce este un semnal bun, având în vedere că preţul minim se încadrează între 45 - 55 de lei/kg în supermarket”, a declarat directorul general al RAEDPP Constanţa, Stere Hira.

În pieţele agroalimentare administrate de RAEDPP se va comercializa zilnic carne de miel, până sâmbătă, 23 aprilie.  

Vă recomandăm şi: 

Năvodari, „oraşul unde soarele sărută marea“, îşi întâmpină turiştii cu o ruină plătită de primărie cu 1,22 milioane de euro VIDEO

Zeci de persoane evacuate din cauza a două incendii izbucnite în Constanţa. Trei victime au ajuns la spital

În pieţele agroalimentare administrate de RAEDPP se va comercializa zilnic carne de miel, până sâmbătă, 23 aprilie.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite