Campionat Naţional Individual de Tenis la Constanţa. Participă sportivii sub 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de cinci zile, Constanţa găzduieşte Campionatul Naţional Individual de vară la tenis, U14. Competiţia se desfăşoară în incinta bazei sportive Tenis Club Bright.

Tenis Club Bright Constanţa găzduieşte în perioada 13-18 mai Campionatul Naţional Individual de Vară U14.

Campionatul se va desfăşura atât pentru fete, cât şi pentru băieţi, în incinta bazei sportive Tenis Club Bright din Constanţa.

„În cursul zilelor de duminică (12 mai) şi luni (13 mai) vor avea loc calificările. În urma acestora, va fi completat tabloul principal al meciurilor individuale la masculin şi feminin. Ambele tablouri vor cuprinde câte 32 de sportivi. Tenis Club Bright este reprezentată în această competiţie de: Preda Luca”, spun organizatorii.

Principalii capi de serie ai competiţiilor sunt :Maria Daciana Ciubotaru (CSM FOCŞANI) la feminin, respectiv Alexandru Mihai Coman (C.S.M CRAIOVA) la masculin. Arbitru principal, delegat de Federaţia Română de Tenis, este Raluca Băcescu.

Competiţia are statut de Campionat Naţional şi se desfîşoară până pe data de 18 mai 2019.

Pe aceeaşi temă:

Cine este tânărul tenismen tătar care a pus umărul la calificarea României în faţa Marocului în Cupa Davis. „Aveam nevoie de acest meci”

O nouă stea a tenisului vine tot de la Constanţa, din comunitatea Simonei Halep. Puştiul este fiul unui fost tenisman şi a devenit dublu campion

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite