Becali s-a întors astăzi în celulă. Problemele de sănătate nu l-au ţinut departe de Penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali s-a întors în Penitenciar. FOTO Arhiva Adevărul
Gigi Becali s-a întors în Penitenciar. FOTO Arhiva Adevărul

George Becali nu mai stă la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă. Latifundiarul din Pipera s-a întors de astăzi în celula lui de la secţia Valu lui Traian a Penitenciarului.

Decizia a fost luată de conducerea Penitenciarului, de comun acord cu medicii care au avut grijă de Becali în Penitenciar.

Deţinutul-vedetă de la Poarta Albă a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, trimis să facă un set de analize la o clinică privată din Constanţa. 

Becali acuza dureri la coloana cervicală şi la sfârşitul săptămânii trecute a fost scos din Penitenciar şi internat în secţia medicală de la Poarta Albă. Pentru stabilirea unui diagnostic corect, medicii l-au trimis la o clinică de imagistică din Constanţa. 

Gigi Becali a fost supus unor teste RMN şi apoi s-a întors la Spitalul penitenciarului. 

Astăzi, cadrele medicale de la Poarta Albă l-au lăsat pe deţinut să se întoarcă la secţia exterioară de la Valu lui Traian. 

Următoarea veste importantă vine pentru Becali la sfârşitul acestei săptămâni. El va intra din nou în atenţia comisiei de examinare care decide oportunitatea trimiterii lui ca muncitor la Baza Sportivă a lui Gheorghe Hagi. 

Vă mai recomandăm:

Gigi Becali, pacient de lux la clinică privată. Latifundiarul a fost escortat pentru investigaţii medicale la Euromedic

Gigi Becali află la sfârşitul lunii dacă va putea munci cât timp stă după gratii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite