Bărbat suferind de Alzheimer, dispărut de acasă pe un ger crâncen. Familia şi Poliţia îl caută din 15 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Damian Căprilă din Constanţa, dispărut de câteva zile, căutat Sursa Facebook Caprila Camelia
Damian Căprilă din Constanţa, dispărut de câteva zile, căutat Sursa Facebook Caprila Camelia

Un bărbat bolnav de Alzheimer este căutat de zile întregi de familia sa, precum şi de oamenii care s-au mobilizat să-l găsească. Pe un ger crâncen, omul a plecat de acasă şi a colindat oraşul fiind văzut pe camerele de supraveghere, dar nu este încă localizat. Familia se teme că el a murit de frig.

Damian Căprilă (63 ani), constănţean, suferă de Alzheimer şi a dispărut din 15 decembrie. Nu este de găsit nici acum. Iar la Constanţa, temperaturile atmosferice au coborât nopţi în şir sub zero grade. 

„La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui bărbat, CĂPRILĂ DAMIAN de 63 de ani, din municipiul Constanţa, judeţul Constanţa. Acesta a plecat, în mod voluntar, la data de 15 decembrie a.c., fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu. SEMNALMENTE: Nu se cunosc. ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării, bărbatul purta geacă neagră cu glugă, pantaloni sport de culoare neagră cu dungi albe, fes albastru închis şi cizme maro. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 1 Poliţie, tel. 0241.559.868 sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel. 0241.611.364“, a anunţat Poliţia la acel moment. 

Au trecut însă atâtea zile, iar omul este de negăsit. Familia se teme că el nu mai trăieşte. 

„Încă nu l-am găsit pe soţul şi tătuţul nostru Damian Caprila. Nu putem decât să-i refacem traseul. Ultima dată este văzut pe o cameră de luat vederi tot în ziua de 15.12.2021, ORA 23.58, în zona UMC, bd. Mircea cel Bătrân. Revin cu rugămintea la cei care au camere de luat vederi, să ne ajute, să se uite pe ele căteva minute măcar, sau să ne pună nouă la dispoziţie mai repede să putem verifica, poate, poate îl găsim mai repede, chiar dacă nu mai este în viaţă. Următoarele 2 zile va fi mult mai greu să obţinem vizionări deoarece cred că vor fi închise magazine, instituţii. Noi îl vom căuta în continuare. Sărbători liniştite tuturor şi în mod deosebit tuturor celor ce ne-au ajutat sub orice formă, chiar şi cu găndul! Noi, familia nu mai avem sărbători, căutăm, căutăm...“, a fost strigătul de ajutor pe Facebook al soţiei sale, Camelia Căprilă, care a reuşit să sensibilizeze şi alţi constănţeni în a căuta un fir despre unde ar putea fi bărbatul suferind. 

„Simt de câteva zile că nu mai este viu, dar trebuie să-l găsesc aşa cum este acum. Ultima dată a fost văzut în data de 15.12.2021 la Casa de Cultură Constanţa. Orice informaţie este binevenită“, a mai spus soţia sa.

Cei care au sisteme de monitorizare video au fost rugaţi să se uite pe imagini, poate va fi zărit undeva. Numărul de telefon pus la dispoziţie de familie este 0769.639.763. 

Poliţia Constanţa a precizat pentru „Adevărul“ că nu are încă niciun fel de informaţii legate de soarta lui Damian Căprilă. „Se desfăşoară activităţi de căutare a persoanei dispărute în continuare, chiar şi azi, 24 decembrie, poliţiştii au fost pe teren căutând indicii despre aceasta“. 

Pe aceeaşi temă:

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite