Bărbat prins transportând 12 egipteni şi sirieni care doreau să ajungă ilegal în Occident. Traficantul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catuse incatusat arestat FOTO Shutterstock

Un bărbat de 43 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de migranţi, el fiind prins când transporta 12 bărbaţi din Egipt şi Siria, intraţi ilegal în ţară din Bulgaria, care doreau să ajungă în acelaşi mod în Vestul Europei.

Potrivit unui comunicat de sâmbătă al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au prins un cetăţean român care transporta, într-un microbuz, 12 cetăţeni străini, care au trecut ilegal frontiera din Bulgaria. El a fost oprit pe DN 3, între localităţile de frontieră Lipniţa şi Băneasa.

"La verificarea compartimentului marfă, poliţiştii de frontieră au descoperit 12 cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa acolo. Astfel, aceştia, toţi bărbaţi, au fost conduşi la sediul instituţiei pentru efectuarea de verificări suplimentare. La cercetări a rezultat faptul că, cei în cauză sunt şapte cetăţeni egipteni şi cinci sirieni, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria. Bărbaţii descoperiţi au precizat faptul că intenţionau sa ajungă în vestul Europei”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă. 

Bărbatul de 43 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanţa pentru trafic de migranţi, sub formă agravantă. 

Străinii au fost preluaţi de autorităţile de frontieră bulgare, prin Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite