Balustrada din zona Cazino va fi reabilitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balustrada din zona Cazino a cedat în 2015 FOTO S.I.
Balustrada din zona Cazino a cedat în 2015 FOTO S.I.

Primăria Municipiului Constanţa a demarat lucrările de vopsire a balustradei din zona Cazino, porţiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din partea de nord a promenadei.

Porţiunea de balustradă care va fi reabilitată a fost împrejmuită, iar echipele de muncitori au decapat, au îndepărtat toate depunerile (praf, urme de ulei şi grăsimi, rugină, săruri, etc) şi urmează să aplice două straturi de grund anticoroziv pentru exterior cu rezistenţă mărită la mediul salin. 

Ulterior, după respectarea timpilor de uscare, toate suprafeţele balustradei vor fi acoperite cu două straturi de vopsea alchidică anticorozivă, rezistenţă la mediul salin.

Vopsirea suprafeţelor se va realiza cu respectarea nuanţei de vopsea existentă - culoarea alb. De asemenea, în timpul executării lucrărilor, echipele vor acorda o atenţie deosebită arhitecturii balustradei, nefiind permise modificări de structură şi aspect.

Vă mai recomandăm

Imaginea pe care nu o mai regăsim pe litoralul românesc. Turiştii, aşteptaţi cu orchestre pe terasa primului cazinou din Constanţa, în secolul XIX

Urmaşul lui Mazăre la cârma Primăriei: „Voi fi primarul Constanţei, nu al staţiunii Mamaia“. Ce planuri are noul edil pentru oraşul de la malul mării

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite