Artiştii plastici expun la Ibis. Vernisaj de portrete „Expresie şi gest“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie a artiştilor plastici constănţeni FOTO UAP Constanţa
Expoziţie a artiştilor plastici constănţeni FOTO UAP Constanţa

În după-amiaza de duminică, 31 martie, la ora 17, la hotelul IBIS se va deschide expoziţia de pictura şi grafică realizată de membri ai Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) Constanţa.

„Veţi vedea în aceasta expoziţie atât portrete ale rudelor, persoanelor apropiate, colegilor, cât şi chipuri ale unor personaje necunoscute, dar care au captat atenţia artistului prin expresivitate sau prin povestea pe care o transmit.

De asemenea, avem şi autoportrete. Un autoportret este o imagine a devenirii artistului ca om, o carte deschisa a unei vieţi trăite şi aduse pe pânză ca o confesiune mişcătoare a dorinţelor artistului. La acest eveniment va pluti in aer misterul gestului şi expresia gândului“, spun artiştii plastici.

Expoziţia „Expresie şi gest“ va putea fi vizitată în perioada 31 martie – 26 aprilie. Prezentarea va fi făcută de criticul de artă Doina Păuleanu.

Expun artiştii Mirela Iuliana Turtoi, Radu Horobăţ, Gheorghe Caraiman, Vasile Munteanu, Ioana C. Iordan, Marian Vintilă, Marian Sârbu, Ion Bălănoiu, Gabriela Ruş, Iuliu Lucian Dindelegani, Georgiana Mădălina Jiji.

La vernisaj a fost invitată formaţia Mandolinata a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa. „Astfel că, pe lângă senzaţiile vizuale oferite de exponate, veţi avea parte şi de plăcerea de a va delecta în acorduri de mandoline“, invită organizatorii.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite