Apărarea lui Nicuşor Constantinescu arată documentele medicale originale: „Nu poate fi transportat în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Marius Mocanu a pus la dispoziţia presei documentele originale despre starea medicală a lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Medicii americani arată că acesta nu poate fi transportat în România.

Medicii de la Institutul Urologic de la Facultatea de Medicină din Universitatea Johns Hopkins au declarat că Nicuşor Constantinescu nu poate fi transportat, iar echipamentele şi experienţa cu care el este tratat „nu sunt compatibile cu niciun centru medical din lume, în special din România“ şi că neefectuarea radioterapiei cu acele echipamente îi pune viaţa în pericol.

Americanii vorbesc despre un raport medical semnat de dr. Petrişor Geavlete, şeful Clinicii de Urologie de la Spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, care ar confirma acest lucru.

„Este de menţionat că documentele originale au sosit în original în România, prin intermediul DHL şi poartă semnături şi ştampile, în original, de la Spitalul Universitar John Hopkins şi sunt autentificate, prin semnătură, ştampilă şi timbru sec, de un notar din oraşul Baltimore, acolo unde este situat Spitalul Universitar John Hopkins.

Conţinutul scrisorilor medicale este fără echivoc şi specifică clar că Nicuşor Constantinescu nu poate fi transportat având în vedere starea sa medicală, precum şi că neefectuarea radio-terapiei cu echipamentele Clinicii de Oncologie a Spitalul Universitar John Hopkins, îi pune viaţa în pericol“, arată apărarea lui Constantinescu.

image
image
image
image
image

Vă mai recomandăm

După ce jurnaliştii au aflat adevărul, avocatul lui Nicuşor Constantinescu schimbă placa. Şeful CJC „nu a stat niciodată în spital”

Radu Mazăre: „Cristian Zgabercea i-a schimbat plosca şi pamperşii lui Nicuşor Constantinescu“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite