ANI sesizează Parchetul în legătură cu fostul manager al Ambulanţei Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Călin Gavrilaş
FOTO: Călin Gavrilaş

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a transmis că fostul manager al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa s-a aflat în conflict de interese în perioada 2018-2021.

ANI susţine că, în perioada exercitării mandatului de manager general al S.A.J. Constanţa (13 aprilie 2018 – 13 aprilie 2021), Laurenţiu Bădescu a semnat mai multe acte administrative cu privire la încadrarea soţiei sale la Compartimentul de formare profesională a personalului medical şi auxiliar din cadrul S.A.J. Constanţa. 

În urma acestor fapte, soţia fostului manager a obţinut, în perioada 2019 – 2021, venituri din salarii în sumă totală de 799.297 Lei.

Totodată, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către  Laurenţiu Bădescu a infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, întrucât în exercitarea atribuţiilor de serviciu a semnat acte administrative prin care s-a obţinut un folos patrimonial pentru soţia sa.

Vă recomandăm şi:  

Constanţa, scena spectacolelor pe apă şi pe uscat. Programul complet al manifestărilor prilejuite de Ziua Marinei

Steag roşu pe litoralul românesc. În 24 de ore, patru oameni au murit înecaţi, printre care şi un salvamar

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite