Anchetă la o şcoală din Cumpăna, după ce doi elevi, fată şi băiat, s-au bătut cu picioarele în clasă

0
Publicat:

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă după ce imaginile cu doi elevi, fată şi băiat, care se băteau într-o şcoală din Constanţa, au apărut pe reţelele de socializare.

Poliţia a deschis o anchetă privind bătaie de la şcoală . Foto arhivă
Poliţia a deschis o anchetă privind bătaie de la şcoală . Foto arhivă

Abia au trecut două săptămâni de la începerea noului an şcolar şi reapare problema violenţei în şcoli. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la o şcoală din localitatea Cumpăna a apărut un prim incident, potrivit Agerpres.

Poliţia s-a autosesizat după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini filmate de colegi în timp ce doi elevi, fată şi băiat, au transformat sala de clasă în ring de luptă şi îşi împart cu generozitate palme şi picioare, aruncând unul în celălalt cu ce le vine la îndemână.

“Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat vineri, printr-un comunicat de presă, că în urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu doi elevi care s-ar fi agresat fizic reciproc într-o şcoală din comuna Cumpăna, lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa - Postul de Poliţie Cumpăna s-au sesizat din oficiu, pe 20 septembrie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Totodată, vor fi sesizaţi specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, potrivit competenţei”, se precizează în comunicat.

În imaginile apărute în spaţiul public se vede cum cei doi elevi se bat în timp ce colegii de clasă privesc fără să intervină, unii dintre ei chiar amuzându-se de situaţie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite