Ameninţare cu bomba la instanţele din Constanţa. Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, evacuate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ameninţare cu bomba la Judecătoria Medgidia Sursa Sorin Radu
Ameninţare cu bomba la Judecătoria Medgidia Sursa Sorin Radu

Un apel telefonic a anunţat în dimineaţa de marţi, 23 noiembrie, amplasarea unei bombe la instanţele din Constanţa. Sunt vizate Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia.

UPDATE ORA 11.20 „Cele două echipe de specialişti pirotehnişti - din cadrul Serviciului Român de Informaţii, respectiv Serviciului pentru Acţiuni Speciale - au finalizat activităţile la instituţiile în cauză. Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată“, anunţă IPJ Constanţa.

UPDATE ORA 10.40 IPJ Constanţa transmite că la faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, respectiv ai Poliţiei municipiului Medgidia, pentru restricţionarea circulaţiei în zonele vizate.

Perimetrul este sigurat de poliţişti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa.

La faţa locului se află şi pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, care asigură zona pentru măsuri de protecţie şi stingere a incendiilor. 

„Specialişti pirotehnişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii efectuează, la acest moment, controlul Curţii de Apel Constanţa, iar concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează controlul Judecătoriei Medgidia“, precizează IPJ.

Toate persoanele din ambele instituţii au fost evacuate - aproximativ 400 de persoane.

„Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire.

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii constănţeni sunt la faţa locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituţii“, conform IPJ.

Pe aceeaşi temă: 

UPDATE Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chişinău, sediile Buiucani şi Centru 

Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite