Masaj subacval, oferta de 1 Decembrie pe litoral. Ce oferă Delta Dunării în minivacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toamnă târzie în deltă FOTO Green Village
Toamnă târzie în deltă FOTO Green Village

Cei care doresc să petreacă minivacanţa de 1 Decembrie pe litoralul românesc sau în Delta Dunării vor rămâne cu amintiri de neuitat. Vor descoperi o mare când furioasă, când calmă şi îngheţată, iar delta va oferi decoruri de vis.

În acest an, bugetarii se vor bucura de o minivacanţă de 1 Decembrie, ministrul  Muncii Raluca Turcan propunând ca şi luni, 29 noiembrie, să fie zi liberă, punte între weekend şi zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, zile libere legale. Profitând de această decizie, proprietarii hotelurilor şi pensiunilor din Delta Dunării deschise şi în extra-sezon au pregătit pachete speciale pentru minivacanţa de Sfântul Andrei - 1 Decembrie, precum şi de Moş Nicolae.

Complexul Green Village din Sfântu Gheorghe oferă un pachet de trei nopţi alese în intervalul 26 noiembrie – 7 decembrie la 150 de euro de persoană, sumă ce acoperă cazarea cu mic dejun, o gustare tradiţională de bun venit, transfer cu barca de la Murighiol la Sfântu Gheorghe şi o reducere de 20% la masaj şi excursii opţionale în Deltă.  

Cei care aleg să petreacă româneşte în Delta Dunării pot opta între activităţi în interior: proiecţii de film în sălile de cinema, saună, masaj, biliard, tenis de masa, darts, jocuri de societate, fussball, air-hockey, cât şi afară: plimbări cu barca pe lacuri şi canale spre Gârla Turcească, Caraorman, Letea, Sulina, Lacurile de Nord, pescuit sportiv, plimbări cu bicicleta sau pe ţărm, la vărsarea Dunării în Marea Neagră. 

Ofertă specială la Steaua de Mare

Pe litoral, complexul hotelier Steaua de Mare din eforie vine cu o ofertă specială de 1 Decembrie şi Sf. Andrei. De Ziua Naţională, un pachet cu 3 nopţi de cazare şi pensiune complete porneşte de la 594 de lei de persoană. Se oferă pensiune complete sau all inclusive cu mese open buffet, cină festivă cu muzică live pe 30 noiembrie, sesiuni zilnice de aerobic în apă şi masaje subacvale. Oferta continuă cu muzică live, produse tradiţionale preparate la grătar în grădina interioară a complexului.

Mănăstirea „Sfânta Maria“ din Techirghiol, care deţine o bază de tratament şi odihnă, oferă în perioada 1 octombrie – 15 decembrie preţuri mai mici. Un pachet de şase zile costă 875 de lei de persoană, iar un pachet de 12 zile doar 1.750 de lei de persoană. Cine doreşte doar cazare achită 55 de lei de persoană pe zi, masa costă 45 de lei de persoană pe zi, iar tratamentul este 55 de lei de persoană pe zi. 

Ce pot face turiştii iarna la mare

Nu doar plaja nesfârşită atrage turiştii pe litoral. Constanţa, şi Dobrogea în general, oferă ocazii unice. Micii turişti pot merge la Delfinariul din Constanţa, pot vizita Planetariul şi Observatorul Astronomic, Microrezervaţia Deltei Dunării şi Expoziţia de păsări exotice. Împreună cu Acvariul, acestea formează Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii de la Constanţa. Aici poţi întâlni specii de păsări, animale şi vegetaţie care trăiesc în mediul marin.

Constanţa are o serie de muzee unice în ţară, care pot fi vizitate atât iarna cât şi vara: Muzeul Marinei Române, Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Muzeul Militar Naţional, Muzeul Portului Constanţa, Muzeul de Sculptură Ion Jalea.

O lecţie de istorie pot învăţa turiştii care o pornesc pe orice drum al Dobrogei. Nu mai puţin de 12 cetăţi pot fi vizitate: Tomis, Callatis, Histria, Adamclisi, Capidava, Carsium, Ibida, Argamum, Noviodunum, Halmiris, Ulmetum şi Enisala. 

Vă mai recomandăm:

Patron de agenţie de turism: „Trebuie să moară două generaţii pentru ca litoralul să scape de haina comunistă“

Costineşti, vara lui 1991. Cum arăta Staţiunea Tineretului în vremurile bune, când nu era o groapă de gunoi VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite