ADMITERE LICEU 2014 CONSTANŢA Rezultatele repartizării computerizate după Evaluarea Naţională, publicate pe site-ul edu.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii îşi cunosc de acum liceul unde vor studia FOTO Adevărul
Elevii îşi cunosc de acum liceul unde vor studia FOTO Adevărul

Rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat au fost afişate luni, 14 iulie, pe site-ul edu.ro. În perioada 17 iulie - 25 iulie, candidaţii admişi trebuie să-şi depună dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi.

Pe site-ul admitere.edu.ro, candidaţii vor afla unde au prins loc în urma Evaluării Naţionale. În prima etapă de admitere, în învăţământul liceal de stat au fost admişi 4.558 de candidaţi din judeţul Constanţa, 93 au fost admişi din alte judeţe şi 26 au fost respinşi. În 38 de unităţi de învăţământ liceal de stat au mai rămas locuri neocupate.

Şapte elevi din Constanţa au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională. Maria Alexandra Dumitriu, Ferda Memet, Claudiu-Mihai Popa şi Horia Băran de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Ioana Ilie de la Şcoala Remus Opreanu, Lia-Cristina Popescu de la Şcoala Dimitrie Cantemir şi Sorina-Ioana Milea de la Şcoala Gheorghe Ţiţeica din Constanţa vor fi premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Absolvenţii clasei a VIII-a au avut la dispoziţie un număr de 139 specializări la cele 58 licee din judeţul Constanţa.

Vă mai recomandăm

Şapte elevi din Constanţa, premiaţi de Guvern pentru media 10 la Evaluarea Naţională

REPARTIZARE LICEU 2014 Topul liceelor din România după ultimele medii de admitere. Schimbări faţă de 2013

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri