Accident mortal în județul Constanța. O mașină s-a răsturnat pe câmp, iar șoferul și-a pierdut viața

0
Publicat:

Accidentul rutier s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 6 noiembrie, în apropierea localității Saraiu, județul Constanța. La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Mașina s-a răsturnat FOTO: ISU Dobrogea
Mașina s-a răsturnat FOTO: ISU Dobrogea

În autoturismul răsturnat în afara carosabilului se aflau două persoane. 

La fața locului s-au deplasat un echipaj ASAS și unul SMURD al Stației Hârșova, din cadrul ISU Dobrogea, un echipaj al serviciului de Ambulanță Județean, dar și elicopterul SMURD. 

La sosirea medicilor, cele două persoane erau încarcerate. Una dintre victime, șoferul, a fost găsită în stop cardio-respirator. 

După efectuarea protocolului de resuscitare, medicii au declarat decesul bărbatului de aproximativ 35 de ani. 

Șoferul mașinii a murit FOTO: ISU Dobrogea
Șoferul mașinii a murit FOTO: ISU Dobrogea

Pasagerul din dreapta a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la spitalul Județean de Urgență din Constanța. 

Localitatea Saraiu este situată în partea de nord a județului Constanța, la distanța de 85 de kilometri față de municipiul Constanța, resedința administrativă a județului, și la 17 kilometri de orașul Hârșova, port la Dunăre.

Localitatea este traversată de drumul național (DN) Tulcea - Hârșova. Vecinătățile comunei sunt: la nord - localitatea Rahmanu; la sud - localitatea Horia; la vest - orasul Hârșova; la est - localitatea Vulturu.

Persoane evacuate dintr-un bloc

Salvatorii ISU Dobrogea au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică (5/6 noiembrie) în cazul unui incendiu izbucnit într-un apartament (parter) al unui bloc situat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. 

În urma incendiului au fost evacuate de către echipajele de intervenție 36 de persoane (10 copii și 26 adulți), alte 17 persoane s-au autoevacuat.

„Incendiul a izbucnit într-un apartament de aproximativ 50 de metri pătrați,, suprafața totală afectată fiind de aproximativ 170 de metri pătrați (apartament, casa scării, fațadă bloc)”, transmite ISU Dobrogea.

Pompierii militari au stabilit că, cel mai probabil, incendiu a izbucnit din cauza efectului termic al unui aparat electric. 

În cadrul intervenției, pompierii au folosit trei autospeciale de stingere (ASAS), o autoscară și o autospecială de descarcerare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite