Gică Hagi a dezvăluit defectul elevilor săi, după victoria cu CS Mioveni

0
Publicat:

Formația antrenată de Gică Hagi, Farul Constanța, a obținut cu emoții toate cele 3 puncte în confruntarea cu ultima clasată, CS Mioveni, cu scorul de 2-1. Hagi a vorbit la finalul meciului despre principalul defect al elevilor săi.

Gică Hagi a dezvăluit defectul elevilor săi, după victoria cu CS Mioveni
Gică Hagi a dezvăluit defectul elevilor săi, după victoria cu CS Mioveni

Gică Hagi a avut multe cuvinte de laudă pentru elevii săi dar a dezvăluit și care este cel mai mare defect al acestora, faptul că nu au prins foarte multe minute până în sezonul curent.

Jucăm bine, facem lucruri bune. E important să câștigăm, să avem răbdare, golul poate veni și în ultimul minut. Nimic nu e ușor, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să muncim. Am fost inspirat și cu schimbările, dar jucătorii te fac mare, Moldoveanu și în special Torje.

De la începutul campionatului, singurul defect al nostru a fost că nu avem jucători care au jucat foarte mult. Dacă ar fi jucat mult, nu ar fi fost la noi. Avem această problemă, o știm și încercăm să trăim cu ea.”, a declarat Gică Hagi, relatează Digisport

Principalul obiectiv pentru antrenorul constănțenilor este accederea în play-off și încă nu se gândește la titlu chiar dacă Farul are o diferență mare în clasament față de celelalte adversare. 

Intrarea în play-off este principalul obiectiv, nu sunt suficiente puncte. Luăm fiecare meci în parte chiar dacă facem puncte. Nu are rost să mă uit departe, când eu trebuie să privesc la următoarea săptămână”, a adăugat Hagi. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite