Accident în Portul Constanța. A căzut cu o Dacia Duster în mare în timp ce încărca mașini pe vapor

0
Publicat:

Mai multe echipaje ale ISU Dobrogea au intervenit în dimineața zilei de marți, 14 februarie, în Portul Constanța Sud Agigea pentru salvarea unui bărbat de 30 de ani. Acesta a căzut cu o mașină în mare în timp ce încărca automobile pe vapor.

Portul Constanța - arhiva foto
Portul Constanța - arhiva foto

Accidentul s-a produs în Dana 6. Conform salvatorilor ISU Dobrogea, bărbatul a căzut cu o Dacia Duster în apă în timp ce efectua operațiuni de încărcare a acestor automobile pe vapor.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri din cadrul detașamentului Port, dar și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„La ajungerea salvatorilor, persoana era extrasă din apă. Este conștient, cooperant. Este vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani, transportat la Spitalul Județean de către echipajul SAJ”, anunță ISU Dobrogea.

Docher scos din apă

În urmă cu o zi, echipajele specializate ale ARSVOM (Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare) au intervenit pentru salvarea unui bărbat care a căzut în apă, în Portul Constanța.

Un echipaj ARSVOM s-a deplasat, cu nava ARTEMIS, în Dana 55 a Portului Constanța, pentru salvarea unui docher căzut în apă.

Accidentul s-a petrecut la ora 3.20, în noaptea de duminică spre luni (12/13 februarie), în Dana operatorului Chimpex.

Conform apropiaților, bărbatul ar fi căzut de pe o barjă încărcată cu cereale, în timpul manevrelor. Acesta a fost recuperat din apă și predat echipajului de ambulanță al SMURD care l-a transportat la spital.

Salvatorii spun că misiunea a fost contracronometru deoarece apa mării are o temperatură foarte scăzută.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite