Hagi și Gheorghe Popescu, alături de victimele cutremurului din Turcia. Donația făcută în numele FC Farul Constanța

0
Publicat:

Acționarul majoritar al FC Farul Constanța, Gheorghe Hagi, și președintele clubului, Gheorghe Popescu, au fost luni, 13 februarie, la Ambasada Turciei în România. Cei doi au donat 50.000 de euro pentru familiile care au avut de suferit de pe urma cutremurului.

G. Popescu și Hagi la Ambasada Turciei FOTO: Fb/Gheorghe Popescu
G. Popescu și Hagi la Ambasada Turciei FOTO: Fb/Gheorghe Popescu

Cei doi mari fotbaliști au fost primiți chiar de Excelența Sa, ambasadorul Ozgur Kivanc Altan.

„Cu acest prilej, oficialii Farului Constanța au transmis, încă o dată, susținerea și compasiunea față de poporul turc în aceste momente dificile și au oferit, din partea clubului nostru, o donație în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului”, anunță clubul de fotbal.

„Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia. Astăzi, împreună cu Gică Hagi, am fost în vizită la Excelența Sa Ozgur Kivanç Altan, Ambasadorul Turciei în România. Clubul Farul Constanța a asigurat Ambasadei Turciei tot sprijinul în această perioadă extrem de dificilă și a venit în ajutorul victimelor cu o donație de 50.000 de euro. Îi mulțumim Excelenței Sale pentru primirea făcută și ne dorim din suflet ca veștile rele ce vin dinspre Turcia să se încheie, iar poporul turc să rămână puternic”, a scris Gheorghe Popescu pe pagina sa de Facebook. 

„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, a scris Gheorghe Hagi pe pagina personală de Facebook imediat după cutremurul din 6 februarie.

Hagi a jucat timp de cinci ani, între 1996 şi 2001, la Galatasaray Istanbul, devenind un adevărat idol în Turcia după ce a câştigat 4 titluri, 2 Cupe, 2 Supercupe ale Turciei, precum şi Cupa UEFA.

„Încă nu-mi revin din șocul provocat de tragedia din Turcia. A fost pentru mulți ani casa mea și mă doare teribil să văd prin ce drama trece un popor care îmi este atât de drag. Toată iubirea și compasiunea mea merg către voi”, a scris și Gheorghe Popescu la scurt timp de la producerea cutremurului. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite