Absolvenţii petrec la Mamaia. Grasu XXL cântă la "Graduation Party"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abia a început BAC-ul şi cei care-l vor trece cu bine merită să petreacă. O mare petrecere cu multe surprize şi un invitat pe măsură are loc în mai puţin de trei săptămâni la Mamaia.

"Graduation party" nu este doar un simplu concert. Organizatorii spun că petrecerea care are loc pe 19 iulie în Clubul Summer Crush va aduce un concept nou în 2013. Absolvenţii îşi vor putea gasi perechea la Mamaia. 

Petrecerea îl are ca invitat special pe rapperul Grasu XXL. 

"După cum am obişnuit tinerii din Constanţa, mereu venim cu noutăţi, aşadar anul acesta lansăm brăţări de tip "STATUS", astfel vor ştii imediat cine este singur, într-o relaţie, cu chef de aventură sau doar în trecere." a declarat Domenyko, Manager General în cadrul firmei de organizare.

Cunoscutul rapper Grasu XXL a fost implicat, la începutul anului, într-un accident groaznic, într-o noapte în care se întorcea de la un recital susţinut la Baia Mare. În accident şi-au pierdut viaţa cinci persoane. Artistul şi-a revenit cu greu şi a stat departe de scena mai bine de două luni. Acum rapperul este gata să revină în forţă la Petrecerea Absolvenţilor. 

Vă mai recomandăm:

Programul "Brăţara de Vacanţă" te ajută să-ţi găseşti copilul pierdut pe plajă

Litoral 2013. Studiu al pieţei imobiliare. Care sunt chiriile pe litoral

Trenul de litoral care merge pe ruta Constanţa - Mangalia, taxat ca Regio

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite