Trenul de litoral care merge pe ruta Constanţa - Mangalia, taxat ca Regio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul de vacanţă FOTO Adevărul Constanţa
Trenul de vacanţă FOTO Adevărul Constanţa

CFR Călători anunţă că pe ruta Constanţa - Mangalia şi retur, în perioada sezonului estival, toate trenurile care circulă pe această distanţă, indiferent de rang, se tarifează la nivel de tren Regio. Măsura este valabilă până la data de 15.09.2013.

Spre exemplu, biletul pe distanţa Constanţa - Eforie Nord costă 3,70 lei. Pentru Constanţa - Eforie Sud are acelaşi preţ. Pe ruta Constanţa - Costineşti costă 4,40 lei, pe ruta Constanţa - Neptun costp 5,20 lei, iar pentru Constanţa - Mangalia costă 6,80 lei.

De asemenea, in perioada 28.06.2013 - 15.09.2013, posesorii de abonamente valabile la tren Regio pot călători cu trenul IR 1821, pe rutele care au ca staţii CF de plecare/destinaţie staţii CF aflate pe distanţa Constanţa - Feteşti, făra plata diferenţelor tarifare. Rezervarea locului este facultativă.

Înainte de călătorie, CFR recomandă pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru a evita taxarea suplimentară  în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze CFR la numărul de telefon 021/9521, 0241/666952, 0721952000 sau să se adreseze personalului din staţii.
 

Vă mai recomandăm

Low-cost în tren: din 25 iunie, CFR Călători dă bilete mai ieftine dacă le cumpăraţi anticipat

Trenurile estivale pornesc din 15 iunie. Mersul acestor trenuri şi cât costă biletele

Trenurile litoralului. Cum puteţi ajunge la mare pe calea ferată în această vară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite