A început TINIMTEX, târgul producătorilor de textile din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haine noi de iarnă, la TINIMTEX FOTO Adevărul Constanţa
Haine noi de iarnă, la TINIMTEX FOTO Adevărul Constanţa

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, ediţia de iarnă, a început miercuri, 20 noiembrie, la Constanţa. Expoziţia cu vânzare durează până duminică, 24 noiembrie.

Este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, devenind o tradiţie pentru zona Dobrogea. TINIMTEX este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa.

Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional  din staţiunea Mamaia, pe o suprafaţă totală de 3.700 mp. Reuneşte 150 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din România.

„Numărul mare de participanţi şi suprafaţa ocupată confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate. Într-un procent extrem de mare, aflat în creştere de la o ediţie la alta, producătorii sunt consecvenţi în a participa la târg.

Ediţia de iarnă a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar publicul constănţean se va putea bucura, în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecţii de haine, pantofi şi accesorii pentru sezonul rece, cadouri menite să răspună  tuturor gusturilor cumpărătorilor“, declară Lucia Calenici, purtător de cuvânt CCINA Constanţa.

Târgul este structurat astfel: Pavilion Expoziţional parter - îmbrăcăminte adulţi, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii, îmbrăcăminte din piele şi blană; Pavilion Expoziţional etaj - încălţăminte, genţi, poşete şi accesorii.

Programul de vizitare este: în perioada 20 - 23 noiembrie, orele 10.00 - 19.00; duminică, 24 noiembrie, orele 10.00 - 16.00.

Vă mai recomandăm

Scrisoare către Ponta. Oamenii de afaceri critică tactica prin care a fost adoptată OUG pentru completarea Codului Fiscal: în doar o zi

Unicul hotel din ţară cu vestigii arheologice, scos la vânzare. Centrul de Afaceri Marea Neagră President din Mangalia este estimat la 3 milioane euro

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite