Zbor direct Cluj-Dubai cu Wizz Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air va opera cursa Cluj-Dubai.
Wizz Air va opera cursa Cluj-Dubai.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat o nouă destinaţie internaţională - Dubai, care va conecta  Transilvania de Emiratele Arabe Unite. Cursa spre Aeroportul Dubai World Central va fi operată de cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, Wizz Air.

Cursa spre Aeroportul Dubai World Central a fost inaugurată, ieri, şi va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, marţea şi sâmbăta.  Totodată, prin acest nou serviciu aerian, Wizz Air oferă în total de pe baza sa din Cluj-Napoca, 21 zboruri regulate către 11 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu. În anul 2016, compania aeriană a anunţat deschiderea a 5 noi destinaţii: Memmingen (Germania, 15 februarie 2016), Berlin-Schoenfeld (Germania, 22 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) şi Alicante (Spania, 24 iulie 2016).

Destinaţie cerută de clienţi

Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, Domnul David Ciceo, a declarat: „Suntem bucuroşi că astăzi, 19 decembrie 2015, inaugurăm zborul Cluj-Napoca – Dubai, operat de compania aeriană Wizz Air, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internaţional  „Avram Iancu” Cluj, deoarece niciun alt operator aerian nu a mai zburat spre această destinaţie până în prezent. Vânzările biletelor pentru această rută s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinaţie mult dorită şi suntem convinşi că se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni şi a celor din întreaga Transilvanie”.

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sunt operate zboruri către  24 de destinaţii din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul a trei operatori aerieni. Pasagerii deserviţi au posibilitatea de a zbura în întreaga lume, aeroportul fiind conectat la marile hub-uri europene.

Citeşte şi

Aerogara din Cluj are o nouă denumire: “Aeroportul Internaţional Avram Iancu”

EXCLUSIV Dragoste? Un român disperat să ajungă la iubita din Londra a fentat securitatea Aeroportului Cluj, a fugit pe pistă şi şi-a făcut selfie în cabina piloţilor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite