VIDEO Un nevăzător a căzut într-o groapă nesemnalizată, adâncă de circa doi metri. Camerele de supraveghere au înregistrat incidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silviu Vanda, directorul adjunct al liceului pentru copii cu deficienţe de vedere din Cluj, a căzut într-o groapă adâncă de circa 2 metri, săpată de EON Gaz pe un trotuar intens circulat de lângă piaţa din cartierul Mărăşti. Incidentul a fost înregistrat de camere de supraveghere din zonă.

Pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie de groapă, loveşte parapetul, realizează că a dat peste ceva. Nimeni din jur, însă, nu îl ajută. Bărbatul nevăzător a ocolit obstacolul, a ajuns în partea laterală a şantului izolat doar cu o banda şi a căzut în groapă, relatează ştiridecluj.ro. Evenimentul petrecut miercuri seara, în jurul orei 19.00. Victima este chiar directorul adjunct al liceului pentru copii cu deficienţe de vedere din Cluj. ”Am venit si am cazut. N-am simtit groapa. Să fi fost îngrădită aşa, nu cu o ata, şi să fie închisa nu o lasi deschisa asa. Cred ca e obligatia lor, am sa sun si sa fac scris undeva”, a spus acesta.

 Va da în judecată compania

Vanda a povestit că în 2014 ”o colega de-a mea a cazut in canal. Era descoperit canalul. Cineva a facut groapa asta”. Oana Demian, de la EON Gaz, a spus că s-a demarat o anchetă. ”Suntem preocupati ca astfel de incidente sa nu se mai repete”, a spus Oana Demian. Oana Buzatu, purtătorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, a spus că E.ON Gaz avea responsabilitatea să asigure această groapă. Victima a susţinut că va da în judecată compania. 

Citeşte şi

Grupul german E.ON fuzionează reţelele de distribuţie din România: E.ON Gaz Distribuţie va absorbi E.ON Moldova Distribuţie

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite