VIDEO Un jandarm clujean loveşte un bărbat căzut la pământ: „Stai jos că te rup în două!” Subofiţerul ar fi fost înjurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul a fost filmat în timp ce lovea bărbatul căzut la pământ. FOTO: captură video
Jandarmul a fost filmat în timp ce lovea bărbatul căzut la pământ. FOTO: captură video

Un jandarm a fost filmat, sâmbătă seara, în timp ce doboară la pământ un bărbat şi îl loveşte cu bocancul. Jandarmeria precizează că subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Ar fi încercat să le despartă, moment în care unul dintre bătăuşi ar fi devenit agresiv şi l-a înjurat.

UPTADE

„În urma finalizării cercetării de către comisia de verificare constituită la nivelul unităţii a incidentului produs în seara zilei de 1 februarie 2020, în care a fost implicat un jandarm clujean, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj-Napoca”, au precizat reprezentanţii Janarmeriei.

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, în zona gării din Cluj-Napoca. În filmare se vede cum un jandarm împinge un bărbat, care cade la pământ, şi apoi îl loveşte cu bocancul.

„Tu cu cine ai impresia că vorbeşti? Eu îs nimeni în Clujul ăsta, mă? Că te rup în două! Stai, stai că vine poliţia”, a strigat jandarmul.

La finalul filmării de 38 de secunde apare şi un poliţist. 

   


Reacţia Jandarmeriei

„Vă confirmăm că cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj (IJJ Cluj). Din informaţiile pe care  le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.
 

Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.
 

Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.
 

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul. 

În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens. 
 

Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Cluj. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite