Imagini din „Club-Napoca“: „Cade inert la pământ imediat ce iese de la chef. Alţii îl iau ca pe mort şi-l îndeasă în maşină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr zace la pământ după ce a ieşit din club. FOTO: Arhiva personală/Gabriel Bonta
Un tânăr zace la pământ după ce a ieşit din club. FOTO: Arhiva personală/Gabriel Bonta

Imaginile cu un tânăr care s-a prăbuşit inert la pământ după ce a ieşit dintr-un club clujean au devenit virale. „Beat, drogat, ce mai contează. Ies alţi 6 tineri din Form. Îl iau ca pe mort, îl îndeasă într-o maşină care poate fi oricând un dric”, scrie clujeanul care a surprins scena.

Fotografiile care surprind scena au fost făcute de clujeanul Gabriel Bonta au fost făcute, joi noaptea, în jurul orei 2, în faţa unui cunoscut club  din zona stadionului Cluj Arena. 

„Ieri la 01:50.

FormSpace, Aleea Stadionului din Cluj.

Ora 1:41.

Din taxiul meu surprind cum se prăbuşeşte la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Poate chiar mai puţin, având în vedere goana după bani a patronilor de cluburi.

Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează.

Ies alţi 6 tineri din Form. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o maşină care poate fi oricând un dric.

Valori, morală, echilibru?”

„Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!”

„Despre ce vorbim?

Nici vorbă: exces, beţii, sex în băile cluburilor, vomă, droguri şi moarte. The #ClujDream.

Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!

Vă las pe voi să vă imaginaţi ce vede un taximetrist în Cluj la orele de după miezul nopţii, ce ascultă în taxi şi ce fel de oameni deschid portiera maşinii.

Clujul profund e în comă şi decadent. Sclipiciul Clujului e asemena unui machiaj peste o piele putredă şi infectă” - mai scrie clujeanul. 

„Nu mai asocia Clujul cu un eveniment izolat”

Postarea lui Gabriel Bonta a provocat mai multe comentarii din partea, în special, a unor tineri care îi atrăgeau atenţia că exagerează:

„EXAGERAT. Nu mai asocia Clujul cu un eveniment izolat. Nu stam toţi clujenii rupţi de băutură, undeva pe asfalt”- Andrei 

„Oooo da.. dacă nu ăsta îi Clujul în care vrei să traiesti du-te pe muntele Athos... se mai întâmplă să exagereze tinerii, şi la noi chiar e zero pe lângă ce se întamplă în "ţările civilizate". vezi Anlgia, Spania, Germania unde fetele se pişă pe ele pe stradă şi voma curge în valuri prin centru Vineri/Sambata noaptea.” - Sorin

„În altă ordine de idei, am plecat acasa cu maşina personală condusa de un prieten care a venit special să ne ducă acasă şi care nu consumase alcool, nu au fost consumate substanţe interzise, doar alcool, nu am căutat scandal, nu ne-am certat şi ne-am cărat unii pe altii acasa”- Mirel.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite