VIDEO „Telefonul otrăvit”, metoda folosită la Cluj în campanie: „PSD propune un comunist şi un nene a cărui nevastă a fost arestată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidatul PSD la Consiliul Judeţean Cluj, Alexandru Cordoş, este atacat din cauza problemelor cu legea ale soţiei sale. FOTO: Arhivă personală
Candidatul PSD la Consiliul Judeţean Cluj, Alexandru Cordoş, este atacat din cauza problemelor cu legea ale soţiei sale. FOTO: Arhivă personală

Mai mulţi clujeni au primit mesaje audio pe telefoane în care erau îndemnaţi să nu voteze PSD la alegerile locale. Ţinta mesajelor erau candidatul pentru fotoliul de primar, despre care se spune că este comunist, respectiv candidatul la Consiliul Judeţean, despre a cărui soţie se spune că a fost arestată pentru că a luat mită.

După o campanie electorală anostă, fără dezbateri, cu câteva zile înainte de alegeri candidaţii PSD sunt victimele unui atac „sub centură” al adversarilor: mai mulţi clujeni au primit un mesaj audio înregistrat în care sunt îndemnaţi să nu voteze candidaţii partidului la Primăria şi la Consiliul Judeţean. 

Metoda „telefonul otrăvit” în campania electorală din Cluj

„Avem nevoie de un primar puternic. Încă ceva, nu vota PSD la aceste alegeri din Cluj. PSD nu s-a reformat la Cluj, propune la primărie un comunist şi la judeţ un nene a cărui nevastă a fost arestată pentru că a luat şpagă de la amărâţi, pentru ai pune pe funcţii. PSD încă nu s-a curăţat la Cluj. Deci dacă vrei să îi votezi mai bine stai acasă” - se arată în mesaj. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Naşul „cârtiţei” din DNA, candidatul PSD la CJ Cluj. Soţia lui „vindea” posturi de asistentă, cu „1.500 de prăjiturele”

Emil Boc, prins cu minciuna. Ce s-a întâmplat după ce a spus că va cumpăra la Cluj doar autobuze nepoluante

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite